Määratlemata

TÄHELEPANU! Võrguhooldus tööd

today6. märts 2021

Background

Seoses internetivõrgu hooldustöödega võib Rahvaraadio kuulamine olla häiritud kolmapäeva, 10. Märtsi öösel kella 2.00 ja 6.00 vahel. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast.

Written by: admin

Previous post

Uudised

Uued laulud Rahva Raadios

Ansambel Rix - Saatuslik vaatus Parvepoisid - Igatsus Tauri Anni – Salapärane Retronid koos Eesti Gun’I ja Liisaga - Kaotus Ansambel Retronid on kolmeliikmeline 80.-nendate hõnguga muusikat viljelev band. Laulja Veljo Muruvee, kitarr Ardo Pillesson ja süntesaator Tony Kolesnik. Pikaajalise karjääriga muusikud, on tulnud välja täiesti uue repertuaariga ja stiiliga. Retronid on kõlalt tantsulisem - heade kitarri riffide ja helidega ansambel.  Juhuse ja ideede genereerimise käigus alustati koostööd artistide Eesti Gun ja Liisa'ga uute […]

today6. märts 2021

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%