Uudised

Rahva Raadio on hea tuju raadio

today27. dets. 2020

Background

Toivo Asmer, Peeter Kaljuste ja Urmas Rämmal käivitasid Rahva Raadio, et hoida eesti muusikat au sees. Toivo rääkis telesaates „Suvestuudio“ ise tagasihoidlikuks jäädes, et tema pole raadiomees, aga kõiki asju peab proovima, ning selle juures peaks olema kindlasti keegi proff. “Mina pole ja Peeter Kaljuste, kellega koos me raadio püsti panime, ka pole, seepärast võtsime juurde ühe oma ala asjatundja, kelleks on Urmas Rämmal, tema on pikaajaliste kogemustega raadiotegija ja tema teab, kuidas asi peab käima,” selgitas Toivo Asmer. Rahva Raadio käivitus juba mõnda aega tagasi ja praegu käivad katsetused, samas on jaam töötanud hästi, raadiorahvas pole vaid veel endale reklaami teinud.

“Ja nüüd on see reklaamimise koht!” ütleb “Suvestuudio” saatejuht Monika Kuzmina. “See on hea tuju raadio ja positiivse inimese raadio,” täpsustab Toivo, kelle sõnul on meil raadiojaamu palju, igaüks neist on suunatud mingile kindlale sihtgrupile, kuid tavalisele üle keskea inimesele, kes ei taha kuulata krimiuudiseid ja muud jama, vaid tahaks kuulata mõnusat eesti muusikat, neile on nišš täitmata.

Rahva Raadio tegutseb internetis 24/7 ja edastab head eesti muusikat ning Toivo Asmer loodab, et see ongi just see, mida eelnimetatud sihtgrupp ootab ja et ta võtab Rahva Raadio omaks. “Selle muusikaga võib lasta ennast kodus lõdvaks, ei pea eriti mõtlema, paned arvuti mängima ja sealt tuleb hea eesti muusika,” kirjeldab ta.

VAATA VIDEOT

Written by: admin

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%