Uudised

Uued laulud Rahva Raadios

today18. jaan. 2021

Background
Merle Lilje – Punahelmestega kee Tauri Anni – Anna veel aega Toomas Anni – Täna öösel Toomas ja Tauri Anni – Kui ma kunagi lahkun Sada ja Seened – Tantsukursus

Written by: admin

Previous post

Uudised

Rahva Raadio avas uue kodulehe

Meil on hea meel tõdeda, et Rahva Raadio on saanud kodulehe näol uue kesta. Nagu kombeks on öelda - Uuel aastal uue hooga. Jätkuvalt pakume edasi parimat Eesti muusikat ning kodulehel on lisandunud võimalus "kapist" välja tulla nendel artistidel, kes seni oma loomingut on hoidnud lauasahtlis või jaganud seda vaid lähedaste ringis. Kodulehelt leiad sellise lingi nagu "SAADA OMA LUGU", mille kaudu muusika meieni jõuab ja vastavalt sobivusele see ka […]

today27. dets. 2020

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%