Määratlemata

Tere head Rahvaraadio sõbrad!

today8. veebr. 2022

Background

Aeg lendab linnutiivul ja juba ongi veebruar käes. Hiinlastel on vahepeal jõudnud saabuda tiigriaasta ja Eestimaal on selgunud selle aasta Eesti laulu finalistid. Tiigriaasta loodetavasti toob kõigile edu, õnne ja elujärje paranemist. 

Eesti laul paraku vähemasti finalistide koha pealt Rahvaraadiosse uusi laule ei toonud. Mitte, et laulud kehvad oleks, aga nad sobivad kuskile mujale kindlasti palju paremini. Küll võib meie eetrisse tekkida täiendust nende laulude näol, mis karmi žürii hinnangul edasi ei pääsenud. Üks selliseid on näiteks Merit Männiste lugu “Lendab aeg”, mis nüüdsest on Rahvaraadios täiesti kuuldav. 

Tublit täiendust meie eetrisse on toonud ka Rahvaraadio hea sõber Toomas Anni, kes on stuudioseinte vahelt lasknud välja uusversioonid “Tiina või Mariina”, “Vana fotoalbum” ja ”Costa Del Sol”. Ja kui jutt juba uusversioonide peale läks siis suur osa Rahvaraadio patrooni Toivo Asmeri lugudest on samuti saanud värskendava lihvi osaliseks. Tähelepanelikud kuulajad on seda kindlasti ka juba märganud. 

Viimase paari nädala jooksul on meie eeter igatahes tublit täiendust saanud. Kõiki siinkohal ära mainima ei hakka, aga näiteks äärmiselt meeldiva üllatuse on teinud seni peamiselt rockilavadel esinenud Tarvo Valm, kelle uus projekt viib hoopis kantriradadele ja Rahvaraadios on nüüdsest kuulatav stiilipuhas “Marutõbine”. 

Et uued laulud vanade vahele päris ära ei kaoks, siis nüüd on neid igas tunnis võimalik veidi tihedamalt kuulda.

Head kuulamist, püsige ikka meiega ja olge terved!

Written by: admin

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%