Uudised

Ansambel Uut ja Vana annab sel aastal välja oma esimese CD-plaadi

today23. märts 2022

Background

„Nüüd tõstame klaasid“ kannab pealkirja bändi uus lugu, mis on leidnud kindla koha ka meie eetris. Uurisime lähemalt, kes nad on?

Võib öelda, et leiavad on ühte kappi pannud muhulane ja saarlane ehk Herky Rannala ja Kerly Kaljulaid-Luugus. Üheskoos on nad muusikat teinud juba natuke enam kui 2 aastat, kuid mõlemil on varasemast varnast võtta märkimisväärselt pikk kokkupuude muusikaga. Herky on tegutsenud mitmes Eesti tuntud bändis(näiteks Endri Restart) ning Kerly ei vaja Saaremaal tutvustamist, sest ta kaunis ja selge hääl on kõlanud pea kõigis pubides, restoranides ning külaplatsidel, kus vähegi karaokemasin stepslisse on lükatud.

Armastus hea eestikeelse muusika vastu on aga see, mis neid kahte kokku tõi. „Ükskord ammu, kui Herky ühel üritusel oma bändiga laval oli ja mina lava ees tantsisin ja kaasa laulsin, siis ta andiski mikri minu kätte ja küsis, et „mis me siis koos laulame?“,“ meenutab Kerly tutvumist. Pärast seda õhtut jäädi suhtlema. Mõni aeg hiljem, tegi Kerly bändi hoopis Herky sõbraga, kuid saatusel olid siiski omad plaanid ning nii leidsid Herky ja Kerly end ühtäkki siiski koos stuudiost.

Seal on nad tänaseni ja teinud tublit tööd. Välja on antud erinevaid eestikeelseid lugusid, mis kõik on leitavad ka Youtubes ning käesoleva aasta jooksul on neil plaan välja anda oma esimene plaat. Kuid need, kes ei jõua plaati ära oodata, saavad ansambli iga kell ja Kerly sõnul „kasvõi teise maailma otsa“ külla kutsuda, sest bändi repertuaaris on palju tuntud eestikeelseid uuemaid ja vanemaid lugusid, mille järgi on lihtsalt väga hea tantsida ning kaasa laulda.

Ole bändi tegemistega kursis ja jälgi neid Facebookis! https://www.facebook.com/ansambeluutjavana

Kindlasti jälgi Facebookis ka Rahvaraadio tegemisi! https://www.facebook.com/Rahvaraadio/

Written by: admin

Previous post

Tähtpäevad

Ilusat kevade algust!

Päike tervitab meid hommikuti üha varem ja varem ning nüüd ongi ta käes - kevad on käes! Soovime kõikidele oma kuulajatele ilusat kevadet ning kui õue jalutama lähete kuulake mõnusat linnulaulu ja nautiga päikest, kuid ärge unustage ka meid. Oleme teie jaoks alati olemas, vaid paari kliki kaugusel!

today20. märts 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%