Uudised

Lauljatar Mari-Liis Rahumets avaldas üle pika aja tantsulise loo “Kuul”

today8. veebr. 2024

Background

 Pala, mille ta on ise kirjutanud, sukeldub detailidesse, kuidas elu keerukused, sarnanedes Kuu pinna aukude ja kraatritega, esindavad metafooriliselt takistusi, millega inimesed oma eluteel kokku puutuvad. Lugu räägib elukatsumusest, uuest algusest, eneseületusest ja lootusest.

 Laulu produtseerinud DJ Pagar on loonud unikaalse koosluse Rahumetsa eristuva hääle ja elektrooniliste helide vahel. “Kuul” on tantsuline, ent samas sügava sõnumiga pala, mis peegeldab Rahumetsa isiklikku kunstilist visiooni ja võimet luua muusikat, mis puudutab kuulajate südameid.

Written by: admin

Previous post

Uudised

Toomas Anni alustab aastat uue tantsulooga

Toomas Anni on alustanud uut aastat uue tantsulise looga, mille pealkiri on "Sule silmad sa". Toomas märkis, et kuigi ta on varem vältinud sõna "schlaager" kasutamist, on uus lugu just selline ning seetõttu pidi ta n-ö käed üles tõstma ja alla vanduma. Loo autoriteks on Toomas Anni ise koos Peeter Kaljustega, kes lisaks kirjutamisele ka produtseeris ja miksis loo.

today11. jaan. 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%