Uudised

Armin ja Annika avaldasid üle pika aja uued laulud

today6. märts 2022

Background

Pikalt muusika tegemisest eemal olnud kooslus Armin ja Annika (Armin Velgre ja Annika Õunap) on valmis saanud uued laulud. Lugusid on kokku suisa kolm – „Soov“, „Koos me“ ja „Hoia“ ning kõiki neid on võimalik nüüd kuulata ka Rahvaraadiost.

Annika ja Armini teed ristusid 12 aastat tagasi ning esimene lugu, mis võeti raadiojaamade poolt soojalt vastu kandis pealkirja „Millal“. See andis julgust minna edasi ning üsna varsti oli koos juba esimene plaaditäis lugusid. Aktiivne koostöö kestis pea 4 aastat. Välja lasti 2 CD-plaati „Millal…“ ja „Sinu jaoks!“ ning lisaks veel üksikuid lembelaule, mis tänagi Youtube keskkonnas aktiivselt mängimist saavad.

„Umbes aasta aega tagasi, tekkis meil plaan, et võiksime taas kokku tulla, et nii endale, kui meie kuulajatele pakkuda midagi uut. Õnneks oli Arminil kohe sahtlist mitu head asja välja võtta ning paar päeva hiljem leidsin end taas tuttavast stuudiost,“ räägib Annika. „Minu käest küsiti ikka korduvalt nende vahepealsete aastate jooksul, mil me midagi uut ei teinud, et miks me „lahku“ läksime ja mis juhtus. Tegelikult pole meie teed kunagi lahku läinud ja mitte midagi ka ei juhtunud. Me lihtsalt ei teinud uusi lugusid, sest iga asi vajab hingetõmbepausi, et uuesti ja veelgi paremini saaks jätkuda.“

Kõigil huvilistel on võimalik vaadata ka laulule „Soov“ tehtud videot, mille sõnum sobib tänasesse päeva kui valatult: https://youtu.be/gEsf9duuYlw

Head kuulamist!

Written by: admin

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%