Tähtpäevad

Toredat Eesti 104 sünnipäeva head Rahvaraadio kuulajad!

today23. veebr. 2022

Background

Written by: admin

Previous post

Määratlemata

Tere head Rahvaraadio sõbrad!

Aeg lendab linnutiivul ja juba ongi veebruar käes. Hiinlastel on vahepeal jõudnud saabuda tiigriaasta ja Eestimaal on selgunud selle aasta Eesti laulu finalistid. Tiigriaasta loodetavasti toob kõigile edu, õnne ja elujärje paranemist.  Eesti laul paraku vähemasti finalistide koha pealt Rahvaraadiosse uusi laule ei toonud. Mitte, et laulud kehvad oleks, aga nad sobivad kuskile mujale kindlasti palju paremini. Küll võib meie eetrisse tekkida täiendust nende laulude näol, mis karmi žürii hinnangul edasi ei pääsenud. Üks selliseid on näiteks Merit Männiste lugu […]

today8. veebr. 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%