Uudised

Ansambel MaMa – 15 aastat täis rõõmu, head muusikat ja ägedaid inimesi

today10. märts 2022

Background

Paljude eestlaste südamed võitnud ansambel MaMa tähistab tänavu 15. tegevusaastat. Palju õnne! Peamiselt eestikeelset muusikat mängiva bändi lood kõlavad tihti ka Rahvaraadio eetris, kuid päris oma silmaga näeb mehi ikka lavalauldadel. Uurisime, millised on käesoleva aasta plaanid?

Ansambel MaMa koosseisu kuuluvad Mati Klamp ja Margus Kastor ning nagu näha, siis ansambli nime üle nad kaua vaidlema ei pidanud – kaks tähte ühest nimest, kaks tähte teisest ning kokku saigi geniaalselt MaMa! Nende esimene avalik esinemine toimus 2007. aastal ühes Pärnumaal peetud pulmas ja juba siis ennustati neile pikka iga ning suurt edu – sattusid nad ju juba esimesel esinemisel „Reporterisse“ ning pulmaisa ei saanud ühtegi mängu korraldada, sest „orkester“ olevat olnud liiga hea, et inimesi segada!

Tänaseks on tantsutatud kümneid tuhandeid inimesi ning plaan on jätkata samas tempos veel vähemalt järgmised 15 aastat. Piduaastale kohaselt võetakse ette rohkelt esinemisi ning vihjamisi võib ehk oodata neilt ka uut ballaadi, mis loodetavasti jõuab ka Rahvaraadio kuulajateni. Millal täpselt stuudiosse jõutakse, Mati veel öelda ei oska, kuid ootame huviga!

Loe bändi tegemiste kohta lähemalt www.ansambelmama.ee ning kuula ikka Rahvaraadiot. Mängime head eestikeelset muusikat 24/7

Written by: admin

Previous post

Uudised

Armin ja Annika avaldasid üle pika aja uued laulud

Pikalt muusika tegemisest eemal olnud kooslus Armin ja Annika (Armin Velgre ja Annika Õunap) on valmis saanud uued laulud. Lugusid on kokku suisa kolm – „Soov“, „Koos me“ ja „Hoia“ ning kõiki neid on võimalik nüüd kuulata ka Rahvaraadiost. Annika ja Armini teed ristusid 12 aastat tagasi ning esimene lugu, mis võeti raadiojaamade poolt soojalt vastu kandis pealkirja „Millal“. See andis julgust minna edasi ning üsna varsti oli koos juba […]

today6. märts 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%