Uudised

Aeg taas kella keerata!

today26. märts 2022

Background
Kevad on käes ja suvi läheneb – aeg on jälle kellaosuteid nihutada!
Juba homme läheb Eesti üle suveajale. See tähendab, et kellaosutid tuleb 27.03.2022 kell 3.00 öösel nihutada ühe tunni võrra  edasi!
Ära maga maha!

Written by: admin

Previous post

Uudised

Ansambel Uut ja Vana annab sel aastal välja oma esimese CD-plaadi

„Nüüd tõstame klaasid“ kannab pealkirja bändi uus lugu, mis on leidnud kindla koha ka meie eetris. Uurisime lähemalt, kes nad on? Võib öelda, et leiavad on ühte kappi pannud muhulane ja saarlane ehk Herky Rannala ja Kerly Kaljulaid-Luugus. Üheskoos on nad muusikat teinud juba natuke enam kui 2 aastat, kuid mõlemil on varasemast varnast võtta märkimisväärselt pikk kokkupuude muusikaga. Herky on tegutsenud mitmes Eesti tuntud bändis(näiteks Endri Restart) ning Kerly […]

today23. märts 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%