Uudised

Tauri Anni: „suvi tuleb väga töine, tulemas on suvetuur!“

today3. apr. 2022

Background

Tauri ja Toomas Anni valmistuvad suveks hoolega, sest suvi tuleb kontsertide rohke. Juba praegu on meeste esinemiste ajakava selline, mida ammu pole olnud.

Mõni päev tagasi laekus Rahvaraadiosse Tauri uus lugu „Mustlasneid“ ning paar nädalat varem rõõmustas meid ka Toomas looga „Optimistid“. Mõlemad on tuntud lugude coverid.  Päris oma lugusid pole nad mõnda aega teinud, sest olgem ausad, muusikute jaoks on viimased aastad olnud inspiratsioonivaesed. Pole nad ju saanud uut energiat publiku säravatest silmadest, uutest kohtumistest ja esinemistest ammutada. Tauri nendib, et „omakirjutatud lood saavad üldiselt alati alguse millestki, mida koged või näed ning pigem on meil mõlemal isaga selles osas kahjuks madalseis.“

Nüüd see kõik muutub! Tulemas on suvetuur “Tagasi algusesse-Vana fotoalbum”, kus peamine rõhk on Toomase vanemate lugude uutel versioonidel. Tuur saab alguse 6. juulil Kadrinast ja lõppeb 24. juulil Põltsamaal.

Sellega nende tegemised ei piirdu. Tublit stuudiotööd on teinud mõlemad ning Toomas Annilt on sel suvel oodata uut albumit, mis hakkab kandma osalt sama nime, mis tänavune suvetuurgi, „Tagasi algusesse“. Tuuri jaoks annab albumi välja ka Tauri. Albumil saavad olema enamus uued lood ja juba avaldatud lugudest need, mis inimestele siiani kõige enam meeldinud. „Üks mis kindel, plaadil saab olema lugu „Mustlasneid“, mida paljud ootasid juba eelmisel aastal,“ ütleb Tauri.

Jääme põnevusega ootama!

 
 

 

Written by: admin

Previous post

Uudised

Aeg taas kella keerata!

Kevad on käes ja suvi läheneb - aeg on jälle kellaosuteid nihutada! Juba homme läheb Eesti üle suveajale. See tähendab, et kellaosutid tuleb 27.03.2022 kell 3.00 öösel nihutada ühe tunni võrra  edasi! Ära maga maha!

today26. märts 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%