Uudised

Anne Loho avaldas uue loo, mille sõnum paneb endasse vaatama

today7. mai 2022

Background
Rahvaraadiosse jõudis Anne Loho uus lugu nimega “Koos”, mille sõnum on mõtlemapanev. Lugu tasub kindlasti kuulata ja mõelda sellele, kuidas igaüks meist saan anda panuse, et homne oleks parem kui eilne.
Anne ise ütleb nii: “idee teha uus laul nimega “Koos” tekkis mõttest, et me keegi ei saa muuta minevikku, aga muuta olevikku ja tulevikku, õppides sellest, mis minevikus oli, on võimalik.” See on tõesti võimalik ja vajalik maailmas, kus kõik on tänaseks muutunud tundmatuseni. Anne on lootusrikas, et koos võime muutuda tugevamaks kui ei eales varem ja selleks tuleb hoida seda, mis tegelikult oluline.
Kindlasti tuleb Anne sõnul just praegu aidata ka neid, kes abi kõige enam vajavad. “Mina olen kurjuse vastu ja rahu poolt,” ütleb lauljatar.
Nendest mõtetest ajendatuna saigi valmis uus lugu “Koos”, mida on võimalik kõigil kuulata Rahvaraadiost! Lugu on leitav ka Youtube keskkonnast:
Ilusat kevade jätku!

Written by: admin

Previous post

Uudised

Tauri Anni: „suvi tuleb väga töine, tulemas on suvetuur!“

Tauri ja Toomas Anni valmistuvad suveks hoolega, sest suvi tuleb kontsertide rohke. Juba praegu on meeste esinemiste ajakava selline, mida ammu pole olnud. Mõni päev tagasi laekus Rahvaraadiosse Tauri uus lugu „Mustlasneid“ ning paar nädalat varem rõõmustas meid ka Toomas looga „Optimistid“. Mõlemad on tuntud lugude coverid.  Päris oma lugusid pole nad mõnda aega teinud, sest olgem ausad, muusikute jaoks on viimased aastad olnud inspiratsioonivaesed. Pole nad ju saanud uut […]

today3. apr. 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%