Tähtpäevad

Söö, mida tahad päev!

today11. mai 2023

Background

11. mail tähistatakse  Söö, mida tahad päeva, mis on pühendatud sellele, et nautida oma lemmiktoitu ilma süütunnet tundmata. Toiduarmastajad üle kogu maailma kasutavad seda päeva ära, et nautides kõike alates pitsast ja jäätisest kuni burgerite ja friikartuliteni.

Kuigi üldiselt on oluline säilitada tervislik ja tasakaalustatud toitumine, ütlevad eksperdid, et aeg-ajalt lubatud naudingud võivad olla osa tervislikust eluviisist. Söö, mida tahad päev on meeldetuletus, et elu tuleb nautida täiel rinnal!

Nii et minge ja hellitage end täna – olgu see siis tükk kooki või midagi soolast. Kasutage võimalust nautida iga suutäit oma lemmiktoitust.

Head Söö, mida tahad päeva!

Written by: admin

Previous post

Uudised

Toomas Anni avaldas uue tantsulise versiooni loost “Nii palju on öelda” .

Toomas Anni avaldas tantsulise versiooni oma laulust "Nii palju on öelda". Erinevalt originaal country-ballaad-stiilist pakub Toomas käesoleva versiooniga uut ja krapsakat lähenemist. Nii oma mugavustsoonist välja astudes ongi valminud midagi täiesti uut ja erakordset. "Kui sõber ja patsient Toomas Anni mulle helistas ja palus teha kiire tantsuversioon mega aeglasest country-ballaadist "Nii palju on öelda“ ", sain aru, et pikk kevadtöödest eemalolek on mõjunud Toomasele väga ergutavalt. Aga tead; ilus pikk […]

today10. mai 2023

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%