Uudised

Merle Lilje avaldas lõbusa singli “Nii või naa”

today30. mai 2023

Background

Merle Lilje tõi suveks välja uue lõbusa laulu “Nii või naa”. See meeldejääv meloodia on mõeldud kõigile neile, kes soovivad hetkeks lõdvestuda ja nautida kergemeelset suvetuult.

“Nii või naa” on mõnus ja kaasahaarav lauluke, mis rõõmsameelse sõnumiga tuletab meelde, et elus võib juhtuda nii ja naa, kuid asjad kujunevad ikka omamoodi. Laulu südamlikud read kinnitavad meile, et lõpuks saab alati kõik korda ning päike tõuseb igal hommikul, hoolimata kõigest.

Merle Lilje on laulja, kes on tuntud oma unikaalse hääle ja särava isiksuse poolest. Ta on varemgi avaldanud mitmeid populaarseid laule ning võitnud südameid oma meisterlikkusega laval.

Laulu “Nii või naa” helikeel on kerge ja kaasahaarav, meeldivalt sünkroonis laulja soojade helidega. Selle rütmikas meloodia kutsub esile naeratuse ja suveootuse kõigis, kes seda kuulevad. Lugu on loodud just selleks, et tuua rõõmu ja positiivsust kõigisse suvesse armunud südametesse.

Kutsume teid kõiki nautima suve Merle Lilje meeleoluka muusika saatel!

Written by: admin

Previous post

Tähtpäevad

Söö, mida tahad päev!

11. mail tähistatakse  Söö, mida tahad päeva, mis on pühendatud sellele, et nautida oma lemmiktoitu ilma süütunnet tundmata. Toiduarmastajad üle kogu maailma kasutavad seda päeva ära, et nautides kõike alates pitsast ja jäätisest kuni burgerite ja friikartuliteni. Kuigi üldiselt on oluline säilitada tervislik ja tasakaalustatud toitumine, ütlevad eksperdid, et aeg-ajalt lubatud naudingud võivad olla osa tervislikust eluviisist. Söö, mida tahad päev on meeldetuletus, et elu tuleb nautida täiel rinnal! Nii […]

today11. mai 2023

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%