Uudised

Jäähokitreenerist muusik avaldas oma esimese singli

today15. nov. 2023

Background

Pärnu andekas muusik Rivo Rehe, kes on 15 aastat tegutsenud peamiselt eraüritustel, astus suure sammu avalikkuse ette, tuues välja oma esimese singli pealkirjaga “Torm päikese taga”.

Laulu sõnad on pärit Rivo Rehelt ja muusika autoriks Karlote Nilssen.

Produtseerimise ja miksimise eest vastutas Peeter Kaljuste, kes lisaks tehnilisele panusele andis oma hääle ka taustavokaalides.

Muusik ise tunneb, et debüütsingel on oluline verstapost tema karjääris ja võimalus jagada oma loomingut laiema kuulajaskonnaga. “See on olnud põnev ja väljakutseid pakkuv protsess. Loodan, et kuulajad leiavad muusikast midagi, mis kõnetab neid ja loob emotsioone,” sõnas artist.

Written by: admin

Previous post

Määratlemata

MARI-LIIS JA VAAREND AVALDASID SÜDAMLIKU EESTIKEELSE VERSIOONI LAULUST “TEARS IN HEAVEN”

Mari-Liis Rahumets ja Heimar Vaarend avaldasid südamliku kaveri Eric Claptoni laulust “Tears in Heaven” (1992), mis kannab eestikeelset nime “Taevavärav”. Eestikeelse nimega “Taevavärav” on täis kõnetavat sõnumit ja kaunist muusikalist kõla. Laul jutustab südamlikult kaotusest ja igatsusest, jättes kuulaja hinge helge jälje. Mari-Liisi ja Vaarendi koostöö teeb selle tuntud loo omamoodi eriliseks ning pakub kuulajatele südamlikke hetki.

today7. aug. 2023

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%