Uudised

Freddy Tomingas avaldas uue singli “Film”

today1. dets. 2023

Background
Laul kirjeldab filmi kaudu elu erinevaid aspekte ja valikuid, rõhutades, et igaüks meist võib olla oma elu või loo supersaar.
Loo kirjutasid Freddy Tomingas ja Elisabeth Pihlakas. Kitarrid mängis Brad Jürjens. Produtseeris, miksis ja masterdas Peeter Kaljuste

Written by: admin

Previous post

Uudised

Jäähokitreenerist muusik avaldas oma esimese singli

Pärnu andekas muusik Rivo Rehe, kes on 15 aastat tegutsenud peamiselt eraüritustel, astus suure sammu avalikkuse ette, tuues välja oma esimese singli pealkirjaga "Torm päikese taga". Laulu sõnad on pärit Rivo Rehelt ja muusika autoriks Karlote Nilssen. Produtseerimise ja miksimise eest vastutas Peeter Kaljuste, kes lisaks tehnilisele panusele andis oma hääle ka taustavokaalides. Muusik ise tunneb, et debüütsingel on oluline verstapost tema karjääris ja võimalus jagada oma loomingut laiema kuulajaskonnaga. "See on olnud põnev ja väljakutseid […]

today15. nov. 2023

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%