Tähtpäevad

Sünnipäeva laps!

today8. jaan. 2024

Background

Täna tähistab oma sünnipäeva Toivo Asmer! Soovime talle kõik koos ka RahvaRaadio pere poolt õnne ja kordaminemisi uuel aastaringil!

Written by: admin

Previous post

Artikkel

Muusika Valgus Pimedatel Talvepäevadel

Talv on aastaaeg, mis toob endaga kaasa lühemad päevad ja pikad ööd, eriti põhjapoolsetes piirkondades. Selle aja mõju meie meeleolule ja üldisele heaolule ei saa alahinnata. Pimedus ja karge külm võivad sageli põhjustada nukrust või isegi talvist masendust. Kuid, on üks särav lahendus, mis aitab meil talvise pimeduse trotsida: muusika kuulamine. Miks on just muusika see, mis võib pimedatel talvepäevadel meie enesetunnet parandada? Emotsionaalne Tugi Meloodiatest Muusika on rohkem kui […]

today8. jaan. 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%