Uudised

Merle Lilje annab maailmakuulsale hitile eestimeelse hingamise

today8. juuni 2024

Background

Disko-disko-disko… Merle Lilje on andnud uue eestimeelse hingamise maailmakuulsale hitile “In The Summertime”, mis pärineb 1970. aastast. Laul räägib suvest ja päikesest, mererannast ja lainetest. Tavaliselt on see puhkuste aeg, mil pole tarvis millelegi asjalikule mõelda ning võib täiel rinnal nautida elamise rõõmu. Kuid ka sügise saabudes jääb suveaeg meelde ja toob kaasa häid mõtteid.

“Kui on suveaeg” on hoogne singel, mis on osa Merle Lilje peagi ilmuvast diskoalbumist, mis lubab kuulajatele palju energiat ja positiivseid emotsioone.

Written by: admin

Previous post

Tähtpäevad

Eesti lipu sünnipäev – 140 aastat!

  Eesti lipp tähistab täna, 4.juunil oma 140. sünnipäeva. See sümboolne sinimustvalge trikoloor on olnud eestlaste identiteedi ja rahvustunde kandja läbi ajaloo, olgu selleks vabadusvõitlused, okupatsiooniperioodid või iseseisvuse taastamine. Eesti lipu lugu algas 1884. aastal, kui 4. juunil pühitseti Otepääl Eesti Üliõpilaste Seltsi lipp. Selle kolm värvi - sinine, must ja valge tähendust on seletatud mitmel erineval viisil: taevasinine – väljendab usku ja lootust eesti rahva tulevikku, on samuti ustavuse […]

today4. juuni 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%