Uudised

Tartus süttib laulu- ja tantsupeotuli

today16. juuni 2024

Background

Tulesüütamine toimub Narva maanteel Peetri kiriku vastas. Tseremoonial esinevad Haaslava meeskoor ja maaülikooli rahvatantsuansambel Tarbatu.

Päev kulmineerub tantsupeo etendustega Tartu lumepargis, mis toob kokku 2300 Tartumaa tantsijat ja 4000 pealtvaatajat.

Tartus esmakordselt koos toimuvad laulu- ja tantsupidu jutustavad loo sellest, kuidas teeb juurte hoidmine ja väärtustamine päriselt õnnelikuks. Ühine peonädal vaatab kaugemale üksikisikust ja näitab, kui tähtsad on inimese elus uudishimu ning avatud meel, et saaksime toimetada tugeva kogukonnana.  

Tartu 2024a laulu- ja tantsupidu toimub 16.-22. juunil!

 

Written by: admin

Previous post

Uudised

Head uudised! Tallinna loomaaia Tiigriorgu saabusid Pootsman ja Danuta!

Amuuri tiigrid saabusid Ljubljana loomaaiast Tallinna loomaaeda laupäeva, 8. juuni pärastlõunal. Tiigriorgu on saabumas veel kaks tiigrit: noor emane amuuri tiiger Ohana Korkeasaari loomaaiast Helsingist ja noor isane amuuri tiiger Aleksander Highland Wildlife Parkist Šotimaalt. Pootsman on aga meie loomaaia vana tuttav, sest oli ta ju see loomake, kes 6 aastat tagasi viidi siit ringreisile. Nüüd on ta kodus tagasi, ent  13-aastast Pootsmani ootab paraku peatselt ees operatsioon. Ljubljanas tehtud tervisekontrolli […]

today12. juuni 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%