Uudised

Armini ja Annika uus lugu viib taas endaga kaasa unistama

today19. juuni 2024

Background
Armin ja Annika said taas stuudios kokku ja nagu ikka sünnib siis lugusid! Sel korral on see mõnusalt suvine!
“Me mõlemad Arminiga armastame sooja ilma, sinist merd ja palme,” üteb Annika, kelle sõnul leiab neid igatsuse motiive nende lugudest päris tihti. Ka see lugu pole selles mõttes erinev.
Kas sel aastal tuleb mõni uus lugu veel, sellele mõlemad vastust ei anna, kuna lauljate elutempo on kiire ning kokku juhtutakse viimasel ajal harva. Samas on nad jätkuvalt seda meelt, et tagant sundides ei juhtugi midagi ning kõik lood tekivad pigem spontaanselt. “Mõnikord tuleb  ideid, millest laul teha mitu korda päevas ja mõnikord ka nii, et suisa aastad jäävad vahele enne, kui see õige viisijupp mõlemile meeldima hakkab. Me võtame asju mõnuga ja rahulikult,” ütleb Annika.
Uue loo pealkirjaks on “Vii mind” ning see on kõigile kuulamiseks valmis ja kõlamas ka meie Rahvaraadios!
head kuulamist!

Written by: admin

Previous post

Uudised

Tartus süttib laulu- ja tantsupeotuli

Tulesüütamine toimub Narva maanteel Peetri kiriku vastas. Tseremoonial esinevad Haaslava meeskoor ja maaülikooli rahvatantsuansambel Tarbatu. Päev kulmineerub tantsupeo etendustega Tartu lumepargis, mis toob kokku 2300 Tartumaa tantsijat ja 4000 pealtvaatajat. Tartus esmakordselt koos toimuvad laulu- ja tantsupidu jutustavad loo sellest, kuidas teeb juurte hoidmine ja väärtustamine päriselt õnnelikuks. Ühine peonädal vaatab kaugemale üksikisikust ja näitab, kui tähtsad on inimese elus uudishimu ning avatud meel, et saaksime toimetada tugeva kogukonnana.   […]

today16. juuni 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%