Määratlemata

Toivo Asmer – särav inimene, kes puhata ei oska, avaldas uue versiooni loost “Juanita”

today27. juuli 2024

Background

Suvi on puhkamiseks, kuid tegusatel inimestel pigem töö tegemise tippaeg. Nii on ka elu Toivol, kes tabab mitmel ametil korraga, kuid õnneks pole ta unustanud meid rõõmustada oma lugudega.

Mees andis teada, et ühiselt Peeter Kaljustega on nad välja andnud uue versiooni loost “Juanita”. See on rütmikas pala, mis paneb jala tatsuma ka karul.

Rahvaraadios on see lugu nüüdseks olemas, aga kui te seda raadioeetrist ei taba, siis kõigile on lugu kuulamiseks üles seatud ka Youtube kanalile.

https://www.youtube.com/watch?v=qleLgq9VWW4

Written by: admin

Previous post

Artikkel

Pariisi 2024 Olümpiamängud: Ajalugu ja Eesti koondis

Pariisi Olümpiamängude Ajalugu Pariis on olümpiamängude ajaloos oluline linn. Pariis võõrustas esmakordselt olümpiamänge 1900. aastal, mis olid teised nüüdisaegsed olümpiamängud. Tol ajal olid mängud osa maailmanäitusest ja kestid koguni viis kuud. 1924. aastal toimusid Pariisis jälle olümpiamängud, millel osales juba rohkem sportlasi ja kus nähti mitmeid olulisi uuendusi, näiteks elektriliste stopperite kasutuselevõttu. Pariisi 2024. aasta suveolümpiamängud tähistavad seega kolmandat korda, kui Prantsusmaa pealinn võõrustab seda suursündmust. Seekordne olümpia toob esile […]

today20. juuli 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%