Tähtpäevad

Täna on emakeelepäev!

today14. märts 2022

Background

Ilusat uue nädala algust kõigile meie sõpradele!

Täna on emakeelepäev! Kas teadsid, et seda eesti keele ja kultuuri päeva hakati tähistama esimese eesti luuletaja Kristjan Jaak Petersoni sünniaastapäeval 1996. aastal ning kolm aastat hiljem ehk 1999. aastal kuulutati emakeelepäev juba riiklikuks pühaks?

Ka meil on hea meel, et saame anda oma väikese, kuid olulise panuse sellesse, et eestikeelsed laulud jõuaksid kuulajateni, sest mängime vaid emakeelset muusikat ja teeme seda ööpäevaringselt! Sellega seoses anname teada, et meile on saabunud ka uut muusikat. Oma lood on meile saatnud nii Jüri Homenja kui Toomas Anni. Jüri saatis meile lausa 2 laulu – “Iga uus päev” ja “Sinule”- ning Toomas Anni on saanud “Hulkuri serenaadile” täiesti uue kuue.

Ole meie tegmistega kursis!

Jälgi meid Facebookis ja kuula veebis www.rahvaraadio.ee või tõmba äpp Google Play´st(EE Radio) või App Store´st (Radio EE)!

Written by: admin

Previous post

Uudised

Ansambel MaMa – 15 aastat täis rõõmu, head muusikat ja ägedaid inimesi

Paljude eestlaste südamed võitnud ansambel MaMa tähistab tänavu 15. tegevusaastat. Palju õnne! Peamiselt eestikeelset muusikat mängiva bändi lood kõlavad tihti ka Rahvaraadio eetris, kuid päris oma silmaga näeb mehi ikka lavalauldadel. Uurisime, millised on käesoleva aasta plaanid? Ansambel MaMa koosseisu kuuluvad Mati Klamp ja Margus Kastor ning nagu näha, siis ansambli nime üle nad kaua vaidlema ei pidanud – kaks tähte ühest nimest, kaks tähte teisest ning kokku saigi geniaalselt MaMa! Nende […]

today10. märts 2022

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%