Tähtpäevad

Tere Kevad!

today20. märts 2024

Background

Kevade saabumine on alati eriline hetk, mis toob endaga kaasa uue alguse ja värske energia. Vaadates loodust taas ellu ärkamas, ei saa me muud, kui rõõmustada selle imelise aastaaja üle. Eesti maastik kleidib end uuesti rohelusse, lilled puhkevad õide ja linnud naasevad soojemalt maalt, täites õhu oma rõõmsate lauludega. See on aeg, mil võime unustada talvekülma ja tervitada elujõudu, mida kevad meiega jagab.

Lisaks loodusele toob kevad endaga kaasa ka uue hooaja meie kultuurielus. Kontserdid, näitused ja festivalid kolivad jälle õue, tuues kokku inimesi, kes jagavad ühist rõõmu kunstist, muusikast ja üksteise seltskonnast. Justkui talveunest ärgates elavneb ka meie kogukonna vaim, inspireerides meid looma, jagama ja nautima kõike seda ilu, mida Eesti meile pakkuda on. Täna alanud kevad ei ole ainult kalendrisse märgitud kuupäev, vaid see on meie südametes tärkav tunne, mis meenutab meile, kui ilus on elu ja kui imeline on olla osa sellest pidevas muutumises olevast maailmast.

Written by: admin

Previous post

Uudised

Lauljatar Mari-Liis Rahumets avaldas üle pika aja tantsulise loo “Kuul”

 Pala, mille ta on ise kirjutanud, sukeldub detailidesse, kuidas elu keerukused, sarnanedes Kuu pinna aukude ja kraatritega, esindavad metafooriliselt takistusi, millega inimesed oma eluteel kokku puutuvad. Lugu räägib elukatsumusest, uuest algusest, eneseületusest ja lootusest.  Laulu produtseerinud DJ Pagar on loonud unikaalse koosluse Rahumetsa eristuva hääle ja elektrooniliste helide vahel. "Kuul" on tantsuline, ent samas sügava sõnumiga pala, mis peegeldab Rahumetsa isiklikku kunstilist visiooni ja võimet luua muusikat, mis puudutab kuulajate südameid.

today8. veebr. 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%