Artikkel

Suvelõpu Kurbusest Töölainele: Kuidas Jääda Positiivseks ja Motiveerituks

today14. aug. 2024

Background

Suvi on täis päikest, seiklusi ja vabadust, kuid suve lõpp võib sageli tekitada meelehärmi ja stressi seoses tööle naasmisega. Siin on mõned praktilised sammud, kuidas suvelõpu kurbusest üle saada ja valmistuda sügiseks nii, et sügishooaeg tuleks vastu võtta värskendatud ja positiivses meeleolus.

Tee Tööplaanist Sinu Abimees, Mitte Vaenlane

Alusta oma tööaastat positiivselt, koostades realistliku ja tasakaalustatud tööplaani. Määra esimesed nädalad tööle tagasi tulles selliseks, et sul oleks piisavalt aega end uute ülesannetega kurssi viia. Plaani sisse ka puhkepausid ja meelelahutus, et üleminek oleks sujuv.

Jätka Suviseid Tegevusi

Suvi ei pea lõppema koos kalendri pööramisega. Säilita mõni suvine hobi või tegevus ka sügiskuudel, olgu selleks pikad jalutuskäigud õhtuti, rattasõit või nädalavahetuse väljasõidud. See aitab säilitada suvise kerguse ja rõõmu.

Reflekteeri ja Planeeri Uued Eesmärgid

Võta hetk, et mõelda möödunud suvele ja tõsta esile hetked, mis sulle enim rõõmu pakkusid. Kasuta seda energiat ja motivatsiooni uute eesmärkide seadmiseks. Mõtle, kuidas saaksid seda positiivset energiat kanda oma töösse või isiklikku ellu.

Tervita Sügise Võlusid

Sügis toob kaasa omaenda ilu ja rahulolu. Keskendu positiivsetele külgedele, nagu värvilised lehed, karge õhk ja võimalus nautida uusi hooaegseid tegevusi. Tõsta esile neid asju, mida ootad sügise saabumisel – see aitab muuta suvelõpu ülemineku nauditavamaks.

Alusta Päeva Rahulikult

Esimesed hommikud pärast puhkust võivad tunduda eriti rasked. Selle asemel, et kiirustada, luba endale aeglased hommikud, kus sa saad rahulikult nautida hommikukohvi ja valmistuda päevaks ilma kiirustamata. See aitab sul kohaneda tööeluga sujuvamalt.

Leia Rõõmu Väikestest Asjadest

Sügise saabudes keskendu väikestele naudingutele – olgu selleks soe tass teed, raamat, mida oled soovinud lugeda, või film, mida oled oodanud. Väikeste rõõmude leidmine igapäevaelus aitab säilitada positiivset meeleolu ka siis, kui suvi on lõppenud.

 

Suvelõpu kurbus on loomulik osa hooaja muutusest, kuid see ei pea tähendama pikalt kestvat melanhooliat. Väikeste, positiivsete muutustega saab sujuvalt üle minna sügisesse ja tööle naasmisega seotud ülesannetesse. Võta need sammud oma ellu ja naudi uut hooaega värske energiaga!

 

Written by: admin

Previous post

Määratlemata

XV Vaba Rahva Laul jõuab sel aastal Raplasse, kuid jääb viimaseks. Miks?

„Teen praegu saekaatris koorilava detaile, kui soovid midagi veel lisada ja infot küsida, siis helista,“ ütleb mees, kes on suutnud korraldada midagi seesugust, mis tundub esmapilgul pea võimatu ja uskumatu – Ülo Kannisto on see, kes on juba aastaid korraldanud Vaba Rahva Laulu kontserti, mis on taasiseseisvumispäeva pärl ja suurim üritus aastast 2012. Tänavusega see kontsertsari siiski lõpetab – miks ometi? Kuid alustame hoopis algusest. Sel suurel rahvast ühendaval kontserdil […]

today1. aug. 2024

5/5

RAHVARAADIO@RAHVARAADIO.EE

0%